Futbol

İtalyan gazeteciden TRT SPOR’a özel açıklamalar

İşte İtalyan gazetecinin açıklamalarından satır başları…

“Beşiktaş’ın deneyimli bir stoper arayışında olduğunu biliyorum. Diego Godin de bu alanda ismi öne çıkan bir futbolcu. Cagliari ile 2022-2023 sezonunun sonuna kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor. Uruguaylı futbolcu ile Cagliari arasında sözleşme fesih görüşmeleri devam ediyor. Kulüp tabii ki de Godin’den faydalanmak istiyor. Fakat oyuncunun yüklü maaşı dolayısıyla bir yandan da gelen teklifleri değerlendiriyor.”

Diego Godin’in bölge halkı tarafından çok sevildiğini de bildiren Lai, “Taraftarlar Godin’in gitmesini istemiyor.” dedi.

“Godin, taraftarlarca çok seviliyor. 35 yaşında olmasına rağmen geldiği günden bu yana takıma taktiksel ve mental açıdan çok şey kattı. Çevresindeki oyuncuların gelişiminde büyük rol oynadı.”

“Uruguaylı oyuncu hangi takımda oynarsa oynasın, ilk 11’e yazılacak isimlerden. Biz gerçek bir şampiyondan bahsediyoruz. O, dünyanın en iyi stoperlerinden birisi.”

“Pandemi dolayısıyla Cagliari kulübü ekonomik açıdan bazı sıkıntılar yaşıyor. Birkaç gün içinde Uruguaylı oyuncu ve Cagliari yönetimi arasında yüzyüze bir görüşme gerçekleştirilecek. Bonuslarla birlikte yıllık kazancı 4 milyon avroyu aşan Godin, sözleşme feshi için kulübünü ikna ederse, Beşiktaş’a bir adım daha yaklaşmış olacak.” 

Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemeden transfer etmek istediği Godin’in durumunun ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı