Süper Lig

“İstemediğimiz sonuçlar ortaya çıkıyor”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise “Bizi çok zorlayan bir maç olmadığını söyleyebilirim. İşin açıkçası daha agresif bir Boluspor olabilirdi. Bunu bildiğimiz ve gördüğümüz için stoperleri de boş bırakarak, kendi oyun planımızı oluşturduk. Daha çok orta sahayı kalabalık tutarak onların boş bıraktıkları alanları kullanmak üzere oyun sistemi ile sahaya çıktık. Genel anlamda da bunu büyük ölçüde sağladık.” diye konuştu.

Yaşadıkları sorunlara rağmen oyunun pozitif yanlarını odaklandıklarını anlatan Güller, “Futbol oynamaya çalışıyoruz. Çünkü bizim önemli ve yetenekli genç oyuncularımız var. Onlar Giresunspor adına bir değer. Onlar Giresunspor’un geleceği, Türk futbolunun önemli futbolcularından olacaklar. İlk önceliğimiz onların iyi futbol oynaması, bu ligde oynadıkları oyunu üst taraflara taşıyabilmesi.” şeklinde görüş belirtti.

Bugün bireysel hatalardan dolayı kalelerinde iki gol gördüklerini ifade eden Güller, “Yoksa biz Boluspor’un gücünü biliyorduk. Kendi haddimizi, gücümüzü biliyorduk. Her şeye rağmen taktiksel anlamda güzel bir oyun geliştirdik. Çok pozisyon vermeden bitirdiğimiz bir karşılaşma oldu.” ifadelerini kullandı.

Serhat Güller, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirterek, “Küme düşmüş olsak bile hiç teslim olmadan en iyiyi yapmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki maçlarda da iyi neticeler alırız.” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı