Futbol

İşte Fenerbahçe’nin Dusan Tadic’e ödeyeceği ücret

Fenerbahçe Futbol AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da (KAP) yer alan açıklamada, 34 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP’a yapılan açıklama şöyle;

“Profesyonel futbolcu Dusan Tadic’in kulübümüze transferi konusunda kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir.”

Tadic için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde sarı-lacivertli ekipten yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco de yer aldı.

Tadic: “Fenerbahçe taraftarı ile birçok kupa kazanmak istiyorum”

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Tadic; “Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak harika bir duygu. Fenerbahçe’nin harika bir taraftarı var ve onların önünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı ile birçok kupa kazanmak istiyorum. Bizim için çok değerliler. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın enerjisi ile birlikte çok başarılı olacağız.” dedi.

Son olarak Ajax’ta forma giyen ve bonservisi elinde olan 34 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezon 13 gol atıp, 21 gol pası verdi.

Arda Güler’den boşa çıkan 10 numara Tadic’in oldu

Sarı-lacivertli ekip, Arda Güler’den boşa çıkan 10 numaralı formayı sırtına geçirecek olan yeni transferini bu paylaşımla açıkladı;

Sarı Lacivert’imize Hoş Geldin Dusan Tadic! ????????#TadicOnFire ???? pic.twitter.com/SC9SZ3Zou6

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı