Süper Lig

İsmet Kamak: Sorumlu benim

Kamak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mağlubiyetin tek sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

Karşılaşmada ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kamak, yönetim isterse ayrılabileceğini belirterek, “Bizim için önemli bir maçtı. Hafta içi çalışmalarımız o yönde yaptık. Taraftarın haklı olarak talebi oldu. Tüm sorumluluk bana aittir. Ben elimden geleni yapıyorum ve Balıkesirspor’un iyi olması için yardımcılarımla beraber çalışıyoruz. Bazı şeyleri çok çalışarak düzeltmeye gayret gösteriyoruz ama kolay değil. Takımın hem savunma hem hücum yönünü değiştirmeye çalışıyoruz. Bu oyuncu gurubunun hepsini tanıyorum. Alınan sonuçlardan da sorumlu benim.” diye konuştu.

Kamak, başkan ve yönetimle konuşup ne gerekiyorsa yapacağını dile getirerek, şöyle konuştu:

“Buraya gelirken büyük hayal ve hedeflerim vardı. Kendimle ilgili bireysel anlamda beklentilerim vardı. İyi bir başlangıç yapmayı ben de isterdim. Fakat yapabileceklerimizin en iyisini yaparak bu sonuca geldik. İyi mücadele edip kolay goller yiyoruz. Kaybettiğimiz topla gol yiyoruz. Bu hafta da iki tane duran toptan gol yedik. Biri osfayt mı bilmiyorum. Bunun sonucunda yine de sahada kötü sonuç çıkıyorsa kararları ben verdiğim için sorumlusu benim.”

Adanaspor cephesi

Adanaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Karafırtınalar, “Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Dün saat 10.00’da çıktığımız yolculuk 15 saat sonra otele vardık. Onun ardından böyle zorlu bir maçı oynamak kolay bir şey değil. Oyuncularım fazlasıyla saygıyı hak ediyorlar. İyi mücadele ettiler, iyi oynadıklarını düşünüyorlar. 85 dakika çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Skor çok daha farklı olabilirdi. Kale önünde geçen haftaki aynı sıkıntıyı bu hafta da yaşadık. 2-1’den sonra net pozisyonlarımız var onları değerlendirseydik çok daha rahat bitirebilirdik.” diye konuştu.

Karafırtınalar, Balıkesirspor’daki reaksiyonunu son 5 dakikada gördüklerini hatırlatarak, “Daha dikkatli olmamız lazım. Maçın dakika ve skoruna göre oynamayı öğrenmemiz lazım. Öğreniyoruz da her geçen hafta. Geçen hafta 90. dakikada gol attık. Bu hafta son dakikalarda savunma reaksiyonu geliştirdik. İki maç üst üste kazandık bu sene ilk kez. Uzun zamandır kazanmıyordu Adana takımı. Bu bizim için sevindirici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Camiaya hayırlı olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı