Futbol

İsmail Kartal: Çok güzel ve anlamlı oldu

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta boyunca Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi. 

Çalışmayı çok seven bir oyuncu gurubunun olduğunu vurgulayan Kartal, “Ben ve ekibim de çalışmayı ve çalıştırmayı seven bir ekibiz. Kolay kolay oyuncuları boş bırakmıyoruz. Beşiktaş’ı iyi analiz ettik. Dersimize iyi çalıştık. Antrenmanlarda bazı oyuncularımız belki biraz acı çekiyorlar ama acı çekmeden de başarı ve zaferler gelmez.” diye konuştu.

Hafta başından beri çok iyi ve yüksek tempolu bir çalışma yaptıklarını anlatan Kartal, şunları kaydetti:

“Oyunun son bölümlerinde fizik olarak birazcık oyundan düştük. Bu sistemde fizik olarak takımımızın seviyesini biraz daha yukarıya çekebilirsek, çok daha iyi bir Konyaspor olacağını düşünüyorum. Daha iyi mücadele eden, savaşan ve başarılı olabilecek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bütün planlamam, hayalim ve hedefim bu. Bugünkü galibiyeti, her ne kadar tribünler boş olsa da büyük Konyaspor camiasına ve yöneticilerimize armağan ediyorum.”

Kartal, oyuncuları gösterdikleri performanstan ötürü kutladığını belirterek, “Skor 4-0’ken yediğimiz gol kabul edilemez. Bunu zaten hafta için takımımıza göstereceğiz. Maç 4-0 olabilir, 0-0 olabilir ama böyle ucuz gol yememeliyiz. 4-0’ken bu golü yememiz bizim için bir artı oldu. Bir daha böyle gol yemememiz için bunu hafta içinde yaptığımız analizlerde oyuncularıma göstereceğim.” değerlendirmesinde bulundu.  

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı