Fenerbahçe

İsmail Kartal: Çıkıp Fenerbahçe gibi oynayacağız

Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında pazar günü Trabzonspor’u konuk edecek Fenerbahçe’de hazırlıklar başladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirildi. Salonda başlayan çalışma, sahada sürdü. Isınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan sarı-lacivertli ekipte, Kasımpaşa maçında 60 dakikanın üzerinde forma giyen futbolcular antrenmanı top çalışmasıyla sürdürdü. Diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Gustavo, Novak, Ferdi Kadıoğlu ve Valencia idmanda yer almadı. Bu oyuncuları yanı sıra İrfan Can Kahveci’nin uzun süren sakatlığının ardından Kasımpaşa karşılaşmasında 80 dakika forma giydiği için dinlendirildiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, idman öncesinde yaptığı sohbet toplantısında Kasımpaşa maçındaki mücadeleden dolayı futbolculara teşekkür etti. Kartal, “Taraftarlar şu an bir kampanya yapıyor. ‘Saracoğlu Yanındayız’ kampanyası nedeniyle herkes maça gelip takımın yanında olacak. Çıkıp Fenerbahçe gibi oynayacağız. Önemli bir karşılaşma. Bu maçı kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı