Biyografi

Işıtan Gün

Işıtan Gün, iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerindendir. Hakkında ise genellikle aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? eğitimi gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Işıtan Gün, 1975 yılında Ankara’da doğdu. Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden, 2000 yılında ise City University of New York’ta uluslararası finans master bölümünden mezun oldu. ABD’de proje geliştirme ve proje finansmanı alanlarında çalıştı. 2006 yılında Türkiye’ye dönerek enerji sektöründe yatırımları olan Met Capital Partners şirketinde yönetici olarak görev aldı.

Işıtan Gün, 2013 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu olarak görev yaptıktan sonra kulüpte mali işlerden de sorumlu COO olarak görev aldı.

Ünal Aysal döneminde Galatasary’da Mali İşler’den sorumlu olan Gün, 2016 yılından beri başkanlığı yapmış olduğu Fortuna Sittard kulübünde başarılı işlere imza atmıştır. O dönem Hollanda 2. Ligi’nde mücadele eden Fortuna Sittard, bugünlerde ise Eredivisie’de yarışıyor. Fortuna Sittard’ın kadrosunda Galatasaray’ın eski futbolcularından Jose Rodriguez de bulunmaktadır.

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp, Işıtan Gün’ün Hollanda ekibini satın almasından sonra bir dönem Emrah Başsan’ı Fortuna Sittard’a kiralamıştır.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Gün, @isitangun kullanıcı isimli, gün itibariyle 4,257 takipçisinin bulunduğu Twitter hesabını kullanmaktadır.

Kendisiyle ilgili tarafımızdan yapılan araştırmalarda medeni hali ile ilgili herhangi bir detaya ve bilgiye ulaşılamamıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı