Biyografi

İrfan Saraloğlu

İrfan Saraloğlu Galatasaray Takımında yardımcı Antrenör olarak görev yapmaktadır. Futbol dünyasının usta ismi hakkında bir çok sorunu cevabı merak konusudur. Kısaca kariyeri, hangi takımı tutuyor? gibi soruların cevapları. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

İrfan Saraloğlu eski futbolcu, teknik direktör, Galatasaray A Takım yardımcı antrenörü, Geçmiş yıllarda uzun süre profesyonel olarak futbol oynamış, daha sonra kariyerine Teknik Direktör ve Antrenör olarak devam etmiştir. Günümüz itibariyle Galatasaray takımında Okan Buruk’un Yardımcı Antrenörlüğünü yapmaktadır.

Antrenör lisansı: UEFA-Pro lisans sahibidir.

İrfan Saraloğlu aslen Rize’lidir. Rize’nin Ardeşen İlçesi nüfusuna kayıtlıdır.

Geçmiş yıllarda sırasıyla, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Maltepespor, Erdemir Ereğlispor, Düzcespor, Siirtspor ve Keşanspor takımlarında profesyonel olarak futbol oynamıştır.

Futbol kariyerinin ardından ilk olarak 2004 yılında Fenerbahçe takımında dönemin Teknik Direktörü Christoph Daum’un yardımcı antrenörlüğünü üstlenmiştir. Daha sonra Fenerbahçe U21, Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Çaykur Rizespor ve Başakşehir takımlarında yardımcı antrenör olarak görev almıştır.

2013 yılında ise Galatasaray Teknik direktörü Buruk’un ekibine dahil olmuştur. 23 Haziran 2022 tarihinde ise Okan Buruk‘un Galatasaray’da Teknik Direktör görevine getirilmesiyle Galatasaray yardımcı antrenörü olmuştur.

İrfan Saraloğlu 61 yaşındadır. Doğum tarihi 16 Eylül 1962, burcu ise başak’tır.

Hangi takımlı sorusuda sık sık hakkında aranan sorulardan bir tanesidir. Başarılı antrenör Saraloğlu, Okan Buruk’un uzun yıllardır yardımcılığını yapmaktadır. Geçmişte Fenerbahçe’de çalışmış olması nedeni ile hangi takımı tuttuğu araştırılmıştır. Ancak her eski futbolcu ve teknik adam gibi bir çok takımda profesyonel olarak işine odaklanmış bir teknik adam olduğunu belirtebiliriz.

Hangi takımı tutuyor sorusunun cevabı ise bilinmemektedir. Resmi instagram hesabı @irfansrloglu ‘dur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı