Süper Lig

İlhan Parlak: Yükselişe geçmek istiyoruz

Yukatel Kayserispor’un forveti İlhan Parlak, TRT SPOR canlı yayınında soruları yanıtladı.

Takımın son zamanlardaki form grafiğini değerlendiren Parlak, “Karagümrük maçından önce üç haftalık kötü bir gidişatımız vardı. Taktik anlamda en iyi takımlardan birini son dakikada attığımız golle mağlup ettik. Ondan sonra zorlu bir Fenerbahçe deplasmanına çıktık. Özellikle ilk yarıda neredeyse rakibimizin pozisyonu bile yoktu. 2-0 öne geçtikten sonra 3’ü, 4’ü atmamız lazımdı. Fenerbahçe seyircisi önünde baskı kurdu ve son dakikada tartışmalı bir penaltıyla 2-2 berabere kaldık. Bizim açımızdan kaybedilen iki puan oldu.” dedi.

İlhan Parlak, Göztepe ile oynayacakları maçın çok kritik olduğunu belirterek “Önümüzde kritik bir Göztepe karşılaşması var. İnşallah bu maçı kazanıp yukarılara tırmanmak istiyoruz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Rakibimizin eksiklerini, neler yapabileceğimizi… İstediğimiz mücadeleyi ortaya koyarsak kendi saha ve seyircimiz önünde üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum.” sözlerini kullandı.

“Avrupa’ya gitseydim her şey farklı olabilirdi”

Stadyum kapasitesinin % 100’e çıkışı hakkında açıklamalarda bulunan İlhan Parlak, “Dünden itibaren şehri çeşitli bayrak ve pankartlarla süslediler. Taraftarımızın desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Kapasite açıldı. Stadı doldurmalarını istiyoruz çünkü onların desteği bizim için inanılmaz için itici bir güç. İç saha performansımızın dış sahaya göre farklı olduğunu görebiliriz.” ifadelerine yer verdi.

Parlak, Fenerbahçe geçmişi ve Avrupa tercihi hakkında söylediği şu sözlerle açıklamalarını noktaladı:

“Fenerbahçe’de inanılmaz tecrübeler edindim. O zaman belki Avrupa’ya gitsem daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum ama Fenerbahçe’de de inanılmaz oyuncularla oynadım. O zaman edindiğim tecrübelerin inanılmaz önemi var. Sadece, 20 yaşında Avrupa’ya gitsem belki kariyerimin bambaşka olacağını düşünüyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı