Futbol

Hoşfikirer: Maçın penaltılara gitmesi aleyhimize oldu

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda ağırladığı TFF 2. Lig ekibi Anagold 24Erzincanspor’a normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 biten maçta penaltılar sonucunda 7-6 elenen Trendyol Süper Lig temsilcsi Yukatel Adana Demirspor’un teknik sorumlu Timuçin Cengiz Hoşfikirer, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hoşfikirer, maç trafiklerinin çok yoğun olduğu bir dönemde kupa müsabakası oynarken rotasyona gittiklerini belirtti.

Rakipleri karşısında kadroda genellikle az süre alan, oynamayan oyuncuları görmek, hem de onları hazırlamak amacıyla sahaya sürdüklerini ancak istediklerini alamadıklarını ifade eden Hoşfikirer, şunları dile getirdi:

“Genellikle bir arada az oynamanın vermiş olduğu bir uyumsuzluk yaşadılar. Talihsiz bir gol yedik. Golün ardından attığımız bir gol var. Net gol, çünkü tekrarından da baktık, ofsayt falan yok. Ayrıca bir penaltı pozisyonumuz vardı. O da es geçildi. Şunu söylemek istiyorum, ben uzun yıllardır futbolun içerisinde olan biriyim. İki yardımcı hakem bir defa koşarken pozisyon hatası yapıyor. Bir hakem 100 metre yarışmacısı gibi kafasını öne eğip koşmaz. Hakem koşarken sahayı görür. Üç tane ofsayt kaçırdı. Allah’tan bir şey olmadı. Penaltılara uzayan maç, bizim aleyhimize oldu. Tebrik etmekten başka çaremiz yok. Rakibimizi tebrik ediyoruz.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı