Süper Lig

“Her Türk sporcunun hayalidir o milli formayı giymek”

Sezon başında Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin kendilerine, “Biz yukarıya oynayacağız” dediğini aktaran Cebrail, “Yolumuzdan saptığımızı düşünmüyorum. Gaziantep maçından dolayı milli maç arasına kötü girdik. Ama kendimizi bu hafta affettireceğiz inşallah. Karagümrük karşısında taraftarımızın önünde galip geleceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

“Günümüz futbolunu oynayan en iyi takımlardan biriyiz ligde” diyen tecrübeli savunmacı, “Müthiş hızlı bir oyun oynuyoruz. Ben bizi Atletico Madrid’e benzetiyorum. Top bizdeyken oynayan, rakipteyken topun arkasına geçen, alanını koruyan bir takımız. Top bizdeyken bir an önce rakip kaleye gitmeyi çalışıyoruz. Amaç gol atmak. Ne kadar kısa zamanda yaparsak o kadar iyi” şeklinde konuştu.

Milli takıma çağırılma konusunda da konuşan Cebrail, şunları ifade etti:

Altay’ın sağ beki Cebrail Karayel milli takım konusunda, “Her Türk sporcunun hayalidir o milli formayı giymek. Bence hiçbir sporcu hiçbir zaman küsmemeli. Bu sefer çağrılmadım. Bir sonraki sefer çağrılmak için elimden geleni yapacağım. Çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı