Futbol

Hasan Arat, Sky Sports’a konuştu

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İngiliz basınına konuştu. Sky Sports’a değerlendirmeler yapan Başkan Arat, kadro yapılanmasında özkaynaklara önem vereceklerini söyledi.

“Büyük bir hataydı”

Arat, “Altyapı oyuncularımızı başka kulüplere kaptırdık. Büyük bir hataydı. Transferler panik transferiydi ve hatalıydı” ifadelerini kullandı.

Serdar Saatçi örneğini veren Başkan Hasan Arat, “Şimdi Braga ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor ve serbest kalma bedeli 40 milyon Avro” değerlendirmesini yaptı.

Strateji değişikliği vurgusu

Strateji değişikliğine gittiklerini vurgulayan Arat, “Beşiktaş bazı futbolcular için kariyerlerinin son günlerini geçireceği bir yer olamayacak. Takım için savaşacak genç oyunculara odaklanacağız” dedi.

Hollanda, İsviçre, Belçika ve Avusturya’daki iyi Türk oyunculara da odaklandıklarını vurgulayan Hasan Arat, takımdaki yıldız oyuncuların 1-2 kişiden fazla olmaması gerektiğini savundu.

“Bayern Münih tarzı bir oluşuma gittik”

Başkan Arat; Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar’ı ekibe dahil etmesi hakkında da konuştu. Hasan Arat, Bayern Münih tarzı bir oluşuma gittiklerini söyledi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı