Biyografi

Gökdeniz Bayrakdar

Gökdeniz Bayrakdar Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor takımı formasını giyiyor. Son dönemde Trabzonspor takımına attığı 2 gol ile tüm futbol otoritelerin dikkatini çekmeyi başardı. Hakkında merak edilenler, futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Gökdeniz Bayrakdar profesyonel futbolcudur. Kocaelispor takımı alt yapısında futbola başlamış ve profesyonel olmuştur. Türkiye Milli takım alt kategorilerinde de forma şansı bulan genç futbolcu gelecek dönemlerde büyük takımların transfer listesine girebilecek kapasiteye sahiptir.

Gökdeniz Bayrakdar aslen Trabzon’ludur. Babası Trabzon’ludur. Hatta Trabzonspor takımına karşı oynadığı maç sonrasında Trabzonspor taraftarı olan akrabaları ile bir yemekte biraraya gelmiş ve hasret gidermiştir. Trabzonspor maçı için ömrüm boyu unutmayacağım ve formamı duvara asacağım, attığım 2 gol çok anlamlı ve tamı faydalı oldu, bunun için çok mutluyum açıklamasında bulunmuştur. Ayrıca hocası Nuri Şahin‘e de kendisine güvendiği için ayrıca teşekkür etmiştir.

Gökdeniz Bayrakdar şu an hangi takımda oynuyor sorusunun cevabı Antalyaspor’dur.

Gökdeniz Bayrakdar 20 yaşındadır. Doğum tarihi 23 Kasım 2001, burcu ise yay’dır.

Gökdeniz Bayrakdar’ın babası Cevat Bayrakdar’dır. Babası çok küçük yaşlardan itibaren Gökdeniz ile özel ilgilenmiş, onun gelişiminde büyük katkı sağlamıştır. Kocaelispor takımında forma giydiğinde de bir çok transfer ve para gibi konularda geçmiş dönemlerde yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmiştir.

Genç futbolcuyu Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarında istediği belirtiliyor.

15 Ağustos 2020 tarihinde Antalyspor takımına transfer olduğunda Antalyaspor Kocaelispor takımına 115 Bin Euro bonservis bedeli ödemiştir. Gökdeniz Bayrakdar’a ise 125 Bin Euro imza bedeli ödemiştir.

Gökdeniz Bayrakdar 1.81 boyunda ve 75 kilodur.

Resmi instagram hesabını @gokdenizbayrakdar41 ismi ile kullanmaktadır. Günümüz itibariyle instagram hesabında ki takipçi sayısı 41.6bin civarındadır. Ancak bu sayı her geçen gün artmaya devam etmektedir.

Türkiye U21 (11 maç 1 gol)
Türkiye U19 (2 maç)

Güncel Piyasa Değeri:

Transfermarkt verilerine göre 2021 yılında ki güncel piyasa değeri 2.80 mil. €. Ayrıca en yüksek güncel piyasa değerinin ise 4.00 mil. € olduğu belirtiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı