Beşiktaş

Ghezzal: Tek düşüncemiz 3 puan almak

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü haftasında Beşiktaş, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’e konuk olacak. Bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş forması Rachid Ghezzal açıklamalarda bulundu.

Tek düşüncelerinin 3 puan almak olduğunu söyleyen Rachid Ghezzal, “Çok zor bir mücadele olacak bunun bilincindeyiz. İyi durumda değiliz çünkü Konferans Ligi’ndeki son maçımıza Lugano’ya kaybettik. Bu mağlubiyeti bir şekilde telafi etmemiz gerekiyor. Bunun için yarın tek düşüncemiz 3 puan almak. Ne yapıp edip mücadeleden 3 puanla ayrılıp, grupta iyi bir konuma gelmek istiyoruz” dedi.

“Daha soğuk olabilirdi”

Soğuk havanın kendilerini daha fazla motive edebileceğini belirten Ghezzal, “Aslında şanslıyız. Daha soğuk olabilirdi. Kura çekildiğinde biliyorduk buraya bu mevsimde geleceğimizi. Biz hazırız, iyi odaklandık bu maça. Bu soğuk hava bizi daha çok motive edebilir. Buradan galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Çok kötü zeminler yerine suni çimi tercih ederim”

Ghezzal, maçı suni çimde oynayacak olmalarıyla ilgili ise “Bu çok olağan bir durum değil. Zaman zaman oynanabiliyor. Ama biz çok fazla denk gelmiyoruz. Ama ben oyuncu olarak bazen denk geldiğim çok kötü zeminler yerine suni zeminde oynamayı tercih ederim. Bizim uzun bir uçuşumuz oldu. Bu yüzden burada idman yapamadık. Bunlar futbolun içindeki küçük detaylar. Burada çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi bir oyun gösterip, iyi odaklanıp, iyi hazırlandığımız için de bu detayları göz önünde bulundurmadan kazanmak için sahada olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

“Son 2 maçta 90 dakika oynadığım için mutluyum”

Son 2 maçta 90 dakika forma giydiği için mutlu olduğunu söyleyen Rachid Ghezzal, “Tabii ki yüzde 100 iyi hisediyorum kendimi. Böyle olmasa ne hocam beni oynatır ne de ben oynamak isterim. Son 2 maçta 90 dakika oynadığım için mutluyum. Bu kadar uzun süre alınca takıma daha faydalı olduğumu düşünüyorum ve böyle devam etmesini umuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.  

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı