Futbol

Gevrek’ten Gökhan Töre ve istifa açıklaması

Süper Lig temsicisi Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transfer çalışmaları ile ilgili TRT SPOR’a özel açıklamalara bulundu.

Geçen sezon yaşadıkları düşüşü tekrarlamamak için çalıştıklarını dile getiren Gevrek, güçlü bir takım olarak lige başlamak istediklerini belirtti.

“Gökhan Töre için Sergen hocayla da görüştük. Umut Nayır tamam ama…”

Kale, stoper ve forvet bölgelerine takviye yapacaklarını vurgulayan Adil Gevrek, eski takımı Beşiktaş’a transferi gündemde olan milli futbolcu Gökhan Töre’nin durumuna değindi.

Gevrek, “Gökhan bizde geçen sene iyi bir sezon geçirdi. Biz bu sene kalmasını çok istedik. Ama Beşiktaş’a gitmek istiyor. Bu transferle ilgili Sergen hoca ile de konuştuk. Gökhan Töre kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda Beşiktaş’a gidebilir. Takas konusuna gelirsek evet Umut Nayır bize uyuyor ancak diğer bazı isimler var onların maaşlarını karşılamakta sıkıntı çekeriz. Bizim de talep ettiğimiz oyuncular var. Boyd’un bırakıp bırakmayacağını bilmiyoruz, maaşı da yüksek. Umut olabilir, bizim de daha önce beraber çalıştığımız bir oyuncu. Umut yeterli değil, bonservis beklentimiz de var. Gökhan ile tekrar görüşeceğiz. Gökhan’ın isteği önemli ama Malatyaspor’un da beklentilerinin karşılanması gerekiyor” dedi.

“Destek sürdükçe istifa etmem”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatyaspor camiasından destek aldığı sürece istifa etmeyeceini de kaydetti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı