Süper Lig

“Gerçekçi olmamız lazım”

Ligde oynadığı son 6 haftada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak kendisini Play-Off potasına atan Samsunspor, İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı çalışma ile devam etti. Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Fuat Çapa, antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“İstanbulspor ve Tuzlaspor maçları bize ilk devrenin resmini gösterecek”

İlk devrenin son 2 maçına hazırlandıklarının altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “İstanbulspor maçında iyi bir takımla oynayacağımızın bilinciyle oraya gideceğiz. Uzun yıllardır birlikte oynayan oyuncu sayıları çok fazla ve sistemi olan bir takımlar. Çok koşup, mücadele ediyorlar. İlk yarıda oynayacağımız son karşılaşmalar İstanbulspor ve Tuzlaspor maçları bize ilk devrenin resmini gösterecek. O doğrultuda da 2. devre çalışmalarımız başlayacak. Çalışmalar için de başkanımıza gerekli raporları verdik. Kendisi gerekli çalışmalara başladı. Takım olarak son 2 maçımıza konsantre olmuş durumdayız. Yunus Emre Çift kart cezalısı olduğundan bu maçta oynayamayacak. Sahaya çıkan herkes en iyi şekilde mücadele edecek” dedi.

Taraftarların bazı futbolculara tepki göstermesine de değinen Fuat Çapa, “Hasan Kılıç ve taraftarlar arasında yaşanan olaya biz olay yaşandıktan sonra şahit olduk. Bu olay sadece 1 günlük değil, sezon başından gelen bazı sıkıntılar var. Biz mevcut oyuncularımıza sahip çıkarsak başarıyı yakalarız. Taraftarımızın ne kadar etkili olduğunu 3 karşılaşmada çok iyi bir şekilde hissettik. Önemli olan bu hissiyatı devam ettirmek. Bazı taraftarlar oyunun sadece bireyine bakıyorlar. Biz ise toplamına bakıyoruz. Gerçekçi olmamız lazım. ” ifadelerini kullandı. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı