Futbol

”Galibiyetin sevincini yaşayacağız”

HES Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 1-0 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Bektaş, ”Oyuncularımızın hepsini kutluyorum. Bir takım nasıl kazanacaksa öyle oynadı oyuncularımız. Bütün oyuncularımızı kutluyorum. İlk maçta puanla başlamak önemliydi.” ifadelerini kullandı.

Kendi adlarına zor bir karşılaşma olduğunu belirterek sözlerine başlayan Bektaş, “Zor bir karşılaşma oldu kendi adımıza. Belli hazırlıklar yaptık. Oyun tarzımızla alakalı ancak Cuma günü gelişen olaydan dolayı böyle bir kadro ile çıktık. Bu süreçte gece gündüz çalışan. Transferlerin takıma katılması için kendi işini bırakıp bizimle mesai yapan başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bektaş, “Hepsini kutluyorum oyuncuların. Bu gün haddimizi bilerek bir takım maçı nasıl kazanacaksa öyle oynadılar. Mücadele örneği gösterdiler. İlk maç bizim için önemliydi. Şartlara sığınmıyorum. Bir takım oyun disiplinine bağlı kaldığı zaman konsantrasyondan kopmadığı zaman rakip kim olursa olsun maç kazanabiliyor. Şimdi galibiyetin sevincini yaşayacağız. ifadesinde bulundu.

Mehmet Altıparmak: Maça 1-0 mağlup başladık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, HES Kablo Kayserispor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyet sonrasında, “Maça 1-0 mağlup başladık.” dedi.

Altıparmak, “Tamamen oyunu domine eden istediğini yapan, pozisyonlara giren ve kaçıran takımdık. 1-0’dan sonra yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci yarı rakibimiz maçın başından sonuna kadar defans yaptı. Golü bulduktan sonra tamamen defansa çekildi. Biz üretmeye çalıştık. Yakaladığımız pozisyonlar var ama sonuca yansıtamadık. Mağlup olduk ama ne oynana oyun ne de pozisyon itibariyle hak etmediğimiz bir mağlubiyetti. Ligin ilk maçları zordur. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık. Oyuncularımızın isteğinden memnunum” diye konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı