Süper Lig

“Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum”

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Kemal Erginer maça çıkmadan önce dezavantajları olduğuna değinerek yaklaşık bir ay önce son maçlarını oynadıklarını, hava şartları yüzünden bir erteleme, bay geçirdikleri hafta ve milli maç arasıyla ligde uzun bir ara verdiklerini hatırlattı.

“Daha iyi bir oyun oynayabilirdik ama tüm süreci göz önüne alırsak bunları normal karşılıyorum. Oyuncularımla zaten sıkıntılar olacağını konuşmuştuk. Bunları göğüsleyebilecek güce sahibiz.” diyen Erginer, şunları kaydetti:

“Maça çok iyi başlamadık. Kocaelispor bizden daha iyi başladı. İlk 15 dakika sonra dengeyi kurduk bir gol bulduk. Aslında ilk yarıyı böyle bitirsek farklı bir ikinci yarı oynayabilirdik ama kötü bir gol yedik. İkinci yarı oyun iki tarafa da gitti geldi diyebilirim. Kocaelispor bizi zaman zaman sıkıştırdı. Evet, gol de bulabilirdi. Oyun iki tarafa gitti geldi ama bizim için çok önemli bir maçtı, 6 puanlık bir maçtı. İki oyuncumuzun da eksik olduğunu düşünürsek bu galibiyet artık umutla bakmamızı sağladı. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum. Kocaelispor taraftarı maçtan sonra bizi alkışladı, bu centilmenliklerinden dolayı onlara da teşekkür ediyorum. Kocaelispor’a başarılar dilerim.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı