Futbol

Galatasaraylı futbolculardan galibiyet yorumu

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, İstanbulspor’u Mauro Icardi’nin golleriyle 2-0 yendi.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımda Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendiren Mauro Icardi, “Geçen haftada söylediğim gibi maç maç devam ediyoruz. Her seferinde kazanmamız lazım. Gollerden dolayı mutluyum. Bir forvetin hep gol atması lazım. Cumartesi günkü maça odaklanacağız şampiyonluk için. Aynı mentaliteyle devam etmemiz gerekiyor. Çok memmnunum performansımdan. Takımla alakalı bu. Benim de işim pozisyonları bitirmek ve elimden geleni yapıyorum.” açıklamasında bulundu.

Lucas Torreira ise “10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık. Öncesinde de kolay bir maç değildi. Taraftarlarımız, ailemiz için kazanmaya çalıştık. Bu yolda devam ediyoruz.” dedi. 

İstanbulspor galibiyetine ilişkinse Kerem Aktürkoğlu da şunlar dile getirdi: 

“3 maç kazandığımızda şampiyon olacaktık. Bu inançla hafta boyunca antrenmanlara çıktık. Taraftarlarımız buraya geldiler ve bizleri desteklediler. Kaldı 2 maç. İnşallah kupayı kaldıracağız. Hepimiz bir arada olduğumuzda ekstra motive oluyoruz. Bugün de soyunma odasında bunun kutlaması vardı. Şampiyonluğa yürüyoruz. İki hafta kaldı. Icardi’yle güzel bir uyumumuz var. İkimizin uyumu sahada çok iyi oluyoru. Bazen istediğimiz şeyleri yapamıyoruz. Aile ortamı var. Hiç kimse kendi üzerine almıyor. Hepimiz birlikte şampiyonluğa yürüyoruz. Oynamayan arkadaşlarımızdan çok fazla destek alıyoruz. Rakiplerimizden bizi farklı kılan şey bu.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı