Galatasaray

Galatasaray’ın Seri ısrarı sürüyor

Galatasaray’ın, Jean Michael Seri ısrarı sürüyor. Orta saha transferini sonuçlandırmak isteyen yönetimih, Fildişili oyuncu ile ilgili beklentisi devam ediyor.

Lemina, Fulham’a transfer olursa; Seri’nin Galatasaray’a gelme şansının aratacağı belirtiliyor. Yönetimin Fulham ile Fildişi Sahilli futbolcuyu kiralamak için bir kez daha görüşeceği öğrenildi. 

Galatasaray’ın, Fransa Ligi’nden de talipleri olan Seri’yi geçen sezondan daha düşük bir maliyetle kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Marcao’nun sosyal medya hesabından Newcastle United’ı takip etmesi transfer iddialarını gündeme getirdi. Şimdiye kadar Brezilyalı oyuncu için kulübe resmi bir teklif gelmediği belirtildi.

Teknik heyetinde takımda kalmasını istediği Marcao için en az 15 milyon avroluk bonservis belirlendiği gelen haberler arasında. Bu arada Galatasaray kulübü, Fenerbahçe derbisinin seyircili oynanması için başvuru yaptı.

Yönetim, ligin ikinci yarısında derbinin seyircili oynanacak olmasından dolayı eşit şartlar gözetilerek maçın seyircili olmasını talep ettiği öğrenildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı