Galatasaray

Galatasaray’da Mustafa Muhammed sevinci

Galatasaray’da, Mustafa Muhammed 5 maçlık gol orucunu bozdu. Fraport TAV Antalyaspor ağlarını havalandıran Mısırlı futbolcu, attığı golle takımının zirve yarışının içinde kalmasını sağladı.

Galatasaray, Muhammed’in suskun kaldığı dönemde 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncunun gol atamadığı 5 maçta, 11 puan kaybetti.

Göztepe ve Trabzonspor maçlarında karantinada olduğu için oynamayan Mısırlı golcü, 2 günlük bireysel çalışma ile Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasına çıktı.

Mustafa Muhammed, maç sabahı gittiği Antalya’da performansı ile teknik heyetin takdirini kazandı.

Golcü oyuncu, kırmızı kart cezası ve koronavirüs nedeniyle bu sezon toplam 3 maçta forma giyemedi.

Diğer yandan Fatih Terim, yeniden çift forveti düşünüyor. Daha önce Falcao – Muhammed ikilisini deneyen tecrübeli teknik adam, aynı sistemi farklı isimlerle oynamayı planlıyor.

Halil Dervişoğlu’dan memnun olan Terim, genç futbolcuya yer açmaya çalışıyor. Fraport TAV Antalyaspor maçında Halil – Muhammed ikisinin uyumunu beğenen teknik heyetin, iki futbolcuyu birlikte kullanabileceği ifade edildi.

Fatih Terim’in, Halil’in hücumdaki hareketliliği ile Muhammed’in performansını daha da arttırmayı hedeflediği gelen haberler arasında.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı