Süper Lig

Galatasaray’da gündem orta saha transferi

Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Orta sahaya güçlendirmek isteyen yönetimin hedefindeki ilk isim, Mario Lemina.

Gabonlu futbolcu ile yıllık 1, 4 milyon euro üzerinden anlaşma sağlayan Galatasaray’ın, kiralama formülü için Southampton ile görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi.

Türkiye’de bulunan Lemina’nın da sarı kırmızılılardan haber beklediği, transferin bitmesi ile önümüzdeki günlerde takıma katılacağı kaydedildi. 

Jean Michael Seri’nin kiralanması için ise Fulham’la görüşmeler devam ediyor. Teknik heyetin bir sezon daha kalması için rapor verdiği Fildişi Sahilli futbolcu için yönetimin, önümüzdeki hafta Fulham yetkilileriyle bir araya geleceği ifade edildi. 

Galatasaray’ın orta sahadaki diğer alternatifleri ise Jakub Molder ve Mehmet Ekici. Lemina ya da Seri transferinde sorun çıkması durumunda bu iki oyuncu için girişimde bulunulabileceği gelen haberler arasında.

Mehmet Ekici ile henüz bir görüşmenin yapılmadığı öğrenilirken, Molder’in satın alma opsiyonlu kiralanabileceği ifade edildi. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı