Futbol

Galatasaray’da gözler gönderilecek isimlerde

Galatasaray, gönderilecek oyunculara yoğunlaştı. Kadrosuna takviye yapmak adına çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, transferin önünü açmak için futbolcu satışına konsantre olunmuş durumda.

Yönetim, yolların ayrılması gündemde olan Babel, Belhanda, Jimmy Durmaz ve maaşında indirim yapmasına karşın Feghouli için resmi teklif bekliyor.

Arap ülkelerinde transfer döneminin başlaması ile birlikte özellikle Körfez ülkesi takımlarının radarında bulunan Belhanda için teklif gelebileceği öğrenildi.

Babel, Arap Yarımadası’na gitmeye çok sıcak bakmazken, Hollandalı futbolcu için Avrupa’dan gelmesi muhtemel tekliflerin değerlendirileceği belirtildi. 

Marcao için Newcastle United’ın ilgisi olduğu İngiliz basınında iddia edilse de, Galatasaray’ın Brezilyalı stoper için resim teklif almadığı ifade edildi.

Galatasaray’ın yaklaşık 4 milyon avroya transfer ettiği Marcao için, minimum 15 milyon Euro ve üstünde teklifleri değerlendireceği gelen haberler arasında.

Maicon’u 1 milyon 430 bin Euro’ya El Nassr’a satan, Mustafa Kapı’nın Lille’e transferinden de 300 bin Euro yetiştirme bedeli alan sarı kırmızılıların oyuncu satışı ile sıcak para akışı sağlamak istediği kaydedildi. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı