Galatasaray

Galatasaray transfere kaynak arıyor

Ligde son 9 maçta 1 galibiyet alan Galatasaray’da, kadroya yapılacak takviyeler bekleniyor.  Gedson Fernandes ve Ola Solbakken ile anlaşma noktasında olan sarı-kırmızılılar, bütçe arayışını sürdürüyor.

Galatasaray’ın transferleri resmiyete dökmek için maaş bütçesi ve yabancı oyuncu kontenjanı sorununu halletmesi gerekiyor.

Ayrılıklar kapıda

Bu gelişme ile birlikte gözler, takımdan ayrılacak isimlere çevrildi. Luyindama’nın, Belçika’nın Antwerp ekibine satış opsiyonlu kiralık gideceği belirtildi.

Sacha Boey’un sakatlığını atlatması sonrasında De Andre Yedlin’den de takım bulmasının istendiği gelen haberler arasında.

Hücum hattında Ryan Babel de gidecek isimler arasında yer alırken, Feghouli için gelecek teklifler değerlendirilecek.

Gedson ve Solbakken için büyük aşama kaydedildi

Yönetimin, uygun şartları oluşturması halinde Benfica forması giyen orta saha Gedson Fernandes ve Bodø/Glimt’te top koşturan sağ kanat oyuncusu Ola Solbakken transferlerinin açıklanabileceği ifade edildi.

Forvetler formsuz

Diğer yandan Galatasaray’da hücum oyuncularının formsuzluğu dikkat çekiyor. Son 5 maçta 3 kez gol sevinci yaşayamayan sarı-kırmızılılar, bu süreçte forvetlerinden sadece 1 gol buldu.

O golü de Mustafa Muhammed, Medipol Başakşehir karşılaşmasında attı. Mevcut kadroda ise forvet konusunda sıkıntı yaşanıyor. Diagne sakat, Muhammed de milli takımda olduğu için ileri uçta oynayabilecek tek isim Halil Dervişoğlu…

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı