Süper Lig

Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutluyor

Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 yendi ve bitime iki hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte ülke genelinde sarı-kırmızılı renklere gönül veren milyonlarca kişi sokağa döküldü.

İstanbul’daki Galatasaraylı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri’ne akın etti. Sarı kırmızılılar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak 23’üncü şampiyonluğu doyasıya kutladı.

İstiklal Caddesi’nde toplanan çok sayıda taraftar da şampiyonluğu doyasıya kutladı. Meşaleler yakarak tezahüratlarda bulunan sarı kırmızılılar Taksim Meydanı’na doğru gelerek kutlamalara burada devam etti.

Şampiyonluk alevi yurt geneline de yayıldı. Ankara Kızılay Meydanı’nda yüzlerce taraftar tezahürat yapıp eğlendi.

Galatasaray’ın şampiyonluğu İzmir’de büyük ses getirdi. Sarı kırmızılılar başta Alsancak olmak üzere şehrin birçok noktasında şampiyonluk çoşkusunu yaşadı.

Galatasaraylılar maçın ardından Diyarbakır’da sokağa dökülerek şampiyonluğu kutladı. Taraftarlar, son düdüğün ardından Yenişehir Sanat Sokağı’nda davul zurna ve meşalelerle kutlama yaptı.

Amasya’daki Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk sonrası sokağa döküldü. Maçın son düdüğünün çalmasından sonra bayraklarını alarak araçlarına binen Amasyalılar, konvoylar oluşturup şehir turu atarak şampiyonluğu kutladı.

6 Şubat depreminde ağır hasar alan Adıyaman’ın caddelerinde de coşku hakimdi. Sarı kırmızılı taraftarlar Sümer Meydanında şampiyonluğu kutladı.

Galatasaray’a gönül verenler Konya’daki Zafer Meydanı’nda takımlarının 23’üncü şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Kocaeli kent merkezinde de şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşandı.

Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda toplanan Galatasaraylı taraftarlar, tezahüratlar yapıp, meşale yaktılar.

Sarı-kırmızlı taraftarlar, yavru vatan KKTC ve kardeş ülke Azerbaycan’nın sokaklarında da şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı