Futbol

Galatasaray listeye Abdülkerim Bardakçı’yı aldı

Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda kadroya yerli oyuncu transferi yapmak istiyor.

Güçlü bir savunma rotasyonu isteyen Terim, İttifak Holding Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı’nın transferini talep etti. Yönetimin yeşil beyazlı ekiple Abdülkerim’in transferi için ilk görüşmeyi de yaptığı öğrenildi.

Galatasaray’ın 2022 yılında sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki futbolcu için 1 milyon euro önerdiği gelen haberler arasında. Tarafların bu transfer için önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşecekleri kaydedildi.

Sol bek için ibre Ludwig Augustinsson’a döndü

Sol bek arayışlarını da sürdüren sarı kırmızılı ekipte ibre Ludwig Augustinsson’a döndü. Alex Moreno için Real Betis’in şu ana kadar Galatasaray’ın istediği rakamlara inmediği ifade edildi.

Augustinsson transferinde ise Werder Bremen ile pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Galatasaray’ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek Isveçli oyuncunun bonservisinde indirim istediği öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 23 lig maçında 4 asist yaptı Augustinsson, İsveç Milli Takımı’yla EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da boy gösterdi.


 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı