Galatasaray

“Galatasaray çok gergin ve stresli”


 

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR’da yayınlanan “%100 Futbol” programında Galatasaray – GZT Giresunspor maçını analiz etti.

Sarı kırmızılıların temel sorununun takımın yaşadığı sinir harbi ve stres olduğunu belirten Dilmen, “Filmlerde çok görürürüz. Vapur’a yetişeceksin 3 dakikan var ve kalabalık bir yol. İnsanlara çarpa çarpa gidersin değil mi. Fakat yol güvenliyse daha rahat gidersin. Galatasaray da sinir harbi ve kendisiyle uğraşıyor. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar… Nellsson sarı kart görüyor, Aytaç şortunu yırtıyor. Geçen hafta Adana Demirspor maçının devre arasında gördük, 7 oyuncu itiraza gitti. Net faulde de itiraz eder duruma geldi Galatasaraylı oyuncular. Bu da bizde gerginlik, stres yaratır. 11’e 11 oynanan maçta stres, sinir harbi şeklinde oynuyor.” ifadelerini kullandı.

“Galatasaray Avrupa Kupası finali oynarken bu kadar stresli değildi”

Galatasaray’ın takım olarak çok gergin ve stresli olduğunu söyleyen deneyimli yorumcu, “Galatasaray Avrupa Kupası finali oynarken bu kadar stresli değildi. Çünkü güvenliydi. Stres kimde olur biliyor musun? Hazırlıksız insanlarda olur. Yarın sınavım var, yatarsam hiç ders çalışmazsam sabah yandım. Futbolda da hata yaparsın bol bol. Ama çalışkan, güvenli bir insan rahat rahat uyur, rahat rahat maça çıkar.” dedi.

????️Rıdvan Dilmen: Giresunspor’da oyun temel anlamda beklediğimin altındaydı. Ama sahanın yıldızları kaleci Okan ve Zeki Yavru’ydu, müthiş mücadele ettiler. pic.twitter.com/uf4vB1kLZ3

“Okan kalesinde devleşti”

Ligin ikinci yarısına zorlu Galatasaray deplasmanında kazanarak başlayan GZT Giresunspor’un oyununu da yorumlayan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:
“Giresunspor’da oyun beklediğimin altındaydı. Stoperleri gömülerek oynadı. Çok korner yemelerine rağmen Okan kalesinde devleşti. Giresunspor’da sahanın yıldızları kaleci Okan ve Zeki Yavru’ydu, müthiş mücadele ettiler.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı