Basketbol

Frutti Extra Bursaspor hasrete son verdi

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Kadji ve Can Maxim Mutaf ile etkili olan Frutti Extra Bursaspor, 4. dakikayı 7-5 üstün geçti. Olaseni’nin boyalı alandaki etkili oyunuyla skor üretip rakibine karşılık veren konuk ekip, 7. dakikada 5 sayılık fark (10-15) yakalasa da kontrollü oyunlarını sürdüren Bursa temsilcisi, çeyreği 22-21 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Birkan Batuk ve Munford’un dış atışlarıyla başlayan Frutti Extra Bursaspor, 12. dakikayı 27-23’lik skorla geçti. Bu çeyrek genelinde iki takım da 24 saniye hücum süreleri set hücumlarıyla kontrollü olarak geçirdi ve soyunma odasına da 42-42 eşitlikle gidildi.

Üçüncü çeyreğin başlarında da iki takımın kontrollü oyunlarına sahne oldu ve 23. dakikada da eşitlik bozulmadı: 49-49. Bu dakikadan sonra oyundaki temposunu arttıran Frutti Extra Bursaspor; Munford, Kadji ve Metin Türen ile hızlı hücumlarla skor üretti ve 9-0’lık seriyle farkı 9’a (58-49) çıkardı. Kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmayan yeşil-beyazlılar, final periyotuna 64-58 üstün girdi.

Son çeyreğin ilk 2 dakikası potasını iyi savunan Büyükçekmece ekibi, Olaseni ve Eldridge ile etkili oldu ve farkı bir anda 1’e indirdi: 64-63. Konuk ekibin Farrell ve Olaseni ile tempoyu artırmaya çalıştığı final periyotunda dış atışlarda Munford, boyalı alanda ise Kadji ile etkili olan Bursa temsilcisi, 37. dakikayı 80-76 üstün bitirmeyi başardı. Kalan dakikalarda sertliği arttırarak rakibine rahat hücum şansı tanımayan Frutti Extra Bursaspor, parkeden 89-81 galip ayrıldı.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı