Beşiktaş

Fırat Aydınus: “Avrupa arenasında canı gönülden başarılar diliyorum”

Ajans Beşiktaş – Eski Türk Futbol hakemi Fırat Aydınus’un katıldığı seminerde yaptığı açıklamalar:

“Ekibinizle beraber bugün son semineriniz öncelikle sizden başlayalım neredeyse sizin için uzun bir maraton artık sona erdi bugün itibariyle”
– “Seminere davet ettiler federasyonumuza ve MHK’mize teveccühüm, plaket verdiler. arkadaşlarla beraber olduk, güzel bir andı plaketimizi aldık bu vesileyle ben de özellikle Avrupa arenasında öncelikle kulüplerimize federasyonumuza,kurumlara ve özellikle hakem arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun”

“Hocam kaçında başlamıştınız”
“93 yılında başladım”

“neredeyse 30 yıllık bir süreç sona erdi hisleriniz duygularınızı ne yönde”                                                      – – “30 yıllık bir mesai söz konusu sonuçta güzeldi anılar, yaşanmışlıklar bizim için hatıralarda kaldı şu an itibariyle ama çok güzel bir süreç geçirdik arkadaşlarla. Kurumumuzla, ekibimizle sabır ve metaneti öğrenerek bu yolda devam ettik. Diğer arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum hakemlik anlamında.”

“Son olarak plaket verilirken tüm salon tüm hakem arkadaşınız sizi ayakta alkışladı. Sanırım o an sizin için duygusal bir an”

“Kader birliği ettiğimiz 30 yıl boyunca arkadaşlarımız irili ufaklıı onlarla bir çok şeyi paylaştık, onlarla beraber bir çok seminer gördük. Kendileri de bu konuda desteklerini ve duygularını esirgemeden çok teşekkür ediyorum.” (NTV spor)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı