Süper Lig

“Finalde çok beceriksiz kaldık”

Bilazer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önceki 2 haftada aldıkları mağlubiyetlerin ardından Çaykur Rizespor maçını önemli gördüklerini kaydetti.

Üst üste alınan 2 yenilgi sonrası bu maçın zorluklarını bilerek sahaya çıktıklarını anlatan Bilazer, “Aslında bugün istediğimiz oyunu oynadık. Oyuncularım bugün maçı kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Skoru dengeleyemedik. Yaklaşık 40 kez ceza sahasına girmiş, 20 tane şut atmışız. Sadece kaleyi bulamadık.” diye konuştu.

Bilazer, karşılaşmanın başında ve ikinci yarının sonunda yedikleri 2 golle yenildiklerini anımsatarak, “Aslında ikinci yediğimiz gol son haftaların tekrarı oldu bizim için. Kendi ayağımızdaki topu yine rakibe vererek, basit bir top kaybıyla ikinci golü yedik. İkinci yarı formasyon değişimine gittik. Rakip 10 kişi kaldı. 4-4-2 yaptık. Sonra 3-4-1-2 yaptık. Pozisyonlar bulmamıza rağmen bugün özellikle finalde çok beceriksiz kaldık. Yine istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Son 3 haftada önemli bir avantajı kaybettik. Bu konuda üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

Taraftarların istifa çağrısı hakkında Bilazer, “Taraftarlar bu kulübün sembolü, simgesi. Onlara saygı duyuyoruz. Ancak kulüp bu sene bir adım attı. Kulüpte doğru işler yapılıyor. Bu kulüp yakın zaman içerisinde arzuladığı yere gelecektir. Bununla ilgili biz yönetimle görüşeceğiz. Kulüp için sağlıklısı, doğrusu neyse ona göre hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı