Beşiktaş

Feyyaz Uçar’dan Rıza Çalımbay yanıtı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşma sonrası basın mensuplerının sorularını cevapladı.

Uçar, eski teknik direktörleri Rıza Çalımbay’ın ayrılık sonrası 5 oyuncunun kadro dışı bırakılması kararıyla ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Biz artık geriye bakmak istemiyoruz. Rıza hocamızın da bilgisi vardı kadro dışında. Keşke Rıza hocamız o zaman bize şunu değil bunu kadro dışı bırakın deseydi. Buna ihtiyacım var bırakmayın demiş olsaydı olaylar çok daha farklı gelişecekti. Ben burada uzun süre yöneticilik yapmayacağım. Değişimler olacak, yeni arkadaşlar hizmete gelecek. Tekrar yorumculuğa döndüğüm zaman bu süreçte yaşanan her şeyi söyleyeceğim tek tek. Ben de konuşacağım. O ekranı görünce insan coşuyor. Mesela diyeceğim ki Mustafa Hekimoğlu kadro bu kadar darken niye milli takıma gitti? Mustafa Hekimoğlu’nu Hamit Altıntop’tan kim geri talep etti, Samet Aybaba mı aradı? Size diyeceğim ki Hamit Altıntop’u arayın o size doğruyu söylesin. Mustafa Hekimoğlu’na sorun, onu Lugona’ya kim getirdi, oynattı? Elin bu kadar darken sen oyuncularını niye genç milli takıma veriyorsun ki orada Hamit Altıntop’a teşekkür ediyoruz. Şöyle dedi bize, ‘Oyuncunun Konfederasyon Kupası’nda oynaması genç milli takımda oynamasından çok daha faydalı, çok daha iyi olur.’ dedi, teşekkür etti bize. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Zamanı gelince biz de konuşuruz.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı