Fenerbahçe

Fenerbahçeli olimpik sporculara ailelerinden destek

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından, sporculara destek olmak amacıyla ailelerinin duygu dolu mesajları paylaşıldı.

Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil edecek her 5 sporcudan 1’inin Fenerbahçe’de yer aldığı belirtilen açıklamada, Tokyo’ya en fazla sporcunun sarı-lacivertli camiadan gönderildiği vurgulandı.

???? Olimpik sporcularımızın ailelerinden, sporcularımıza başarı dileği mesajlarını tüm Türkiye ile paylaşıyoruz!

Hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz! #Tokyo2020 pic.twitter.com/7stOeOolWo

Sarı-lacivertli sporcuların 6 branşta 22 kişi ile madalya mücadelesi verileceğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ülkemiz adına bunun karşılığı bizim için sonsuz bir gurur, eşsiz bir onur, paha biçilemez bir değerdir! Bu yolda, kulübümüzün ve sporcularımızın yanındaki en önemli desteklerden biri de yeri gelip günlerce çocuklarını, ailelerini görmeyen, yeri gelip üzüntülerine ortak, sevinçlerine umut olan, kalbi, ruhu her zaman onların yanında olan sporcularımızın kıymetli aileleridir! Şimdi söz onların! Olimpik sporcularımızın ailelerinden sporcularımıza başarı inancı mesajlarını tüm Türkiye ile paylaşıyoruz! Hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz! Ülkemiz adına 2020 Tokyo Olimpiyatlarında yer alacak tüm sporcularımıza sesleniyoruz: Gurur dolu bayrağımız, ay yıldızımız, ellerinizde yükselecek biliyoruz!”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı