Süper Lig

Fenerbahçe’de İsmail Kartal sesleri

Fenerbahçe, yeni teknik direktörüne kavuşuyor. Jorge Jesus’un gidişinin ardından arayışlarını hızlandıran sarı lacivertliler, görüşmelerde sona geldi.

İsmail Kartal ile her konuda anlaşan yönetimin, resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Fenerbahçe’de 3. sezonuna başlamaya hazırlanan deneyimli teknik adam, hac ibadetini tamamlayarak İstanbul’a dönecek.

İsmail Kartal, daha önce sarı lacivertlileri 2 kez çalıştırdı. Fenerbahçe, Kartal yönetiminde 2014-2015 sezonunu ikinci sırada tamamladı. 62 yaşındaki çalıştırıcı, son olarak 2021-22 sezonunda Vitor Pereira’nın yerine göreve başladı. Sarı lacivertliler o dönemde de ikinci oldu.

Sezon bittiğinde ise Fenerbahçe teknik direktörlüğüne Jorge Jesus getirildi. Sarı lacivertli ekibin Jesus ile Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürmeden önceki son kupa şampiyonluğunda da İsmail Kartal’ın imzası vardı.

Kartallı Fenerbahçe, 25 Ağustos 2014’te TFF Süper Kupa’da Galatasaray’ı penaltılarla mağlup ederek mutlu sona ulaşmıştı.

Edin Dzeko ve Ryan Kent’i kadrosuna katan sarı lacivertliler, yeni teknik direktörü ile ligde şampiyon olmak ve Avrupa’da ilerlemeyi hedefliyor.

Temmuz’un ilk günlerinde topbaşı yapacak sarı lacivertliler, daha sonra yurt dışı kampı için Rusya’ya gidecek. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı