Fenerbahçe

Fenerbahçe, Ryan Kent’i açıkladı

Fenerbahçe, yaz transfer dönemine hızlı başladı. Sarı-lacivertliler, İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent’in takıma katıldığını resmen duyurdu.

Glasgow Rangers’ın 2019 yılında 7 milyon 200 Bin Avro karşılığında Liverpool’dan transfer ettiği Ryan Kent, bu sezon forma giydiği 44 resmi maçta 3 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

İskoç ekibiyle sözleşmesi sona eren futbolcu, Fenerbahçe ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Ryan Kent, sezon başı kampı öncesinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacak.

Orta sahanın sağ ve sol bölgelerinde forma giyen Kent’in, her iki ayağını da kullanabilmesi önemli özellikleri arasında.

İngiliz futbolcu, rakibi oyundan düşürme yeteneği ve ceza sahası dışından çektiği şutlarla da dikkat çekiyor.

Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda Ryan Kent, “Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için kupanın kazanılmasında pay sahibi olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe’ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse, Fenerbahçe’nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız TFF Süper Kupa’yı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı