Fenerbahçe

Fenerbahçe iç sahada sorun yaşıyor

Fenerbahçe’nin iç saha performansı deplasman karnesinin gerisinde kaldı. Kadıköy’de Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler bu sezon evinde dördüncü kez istediği sonucu alamadı.

İsmail Kartal’ın öğrencileri rakip sahada oynadığı 12 maçta ise 11 galibiyet 1 beraberlik alırken sadece bir kez puan kaybetti.

Fenerbahçe bu sezon ilk ve tek yenilgisini 11’inci hafta evinde Trabzonspor’a 3-2 kaybederek aldı. Ardından deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan sarı lacivertliler rakip sahada ilk kez puan bıraktı.

İsmail Kartal’ın öğrencileri bir sonraki kaybını şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Galatasaray karşısında yaşadı. Kadıköy’deki derbi 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe daha sonra alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yılport Samsunspor ile evinde 1-1 berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

Sarı lacivertli takım son olarak Corendon Alanyaspor karşısında aldığı beraberlikle liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptırdı.

Fenerbahçe’nin bu sezon Lig’de puan kaybettiği 5 maçın dördünün iç sahada olması dikkati çekti.

İsmail Kartal’ın öğrencileri evinde oynadığı 13 maçta 9 puan kaybederken lider Galatasaray Rams Park’taki 13 maçın hepsini kazandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı