Basketbol

Fenerbahçe Beko, tek farkla kaybetti

THY Avrupa Ligi’nin 5’inci haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda Real Madrid’le karşılaştı.

Sarı-lacivertliler maça özellikle savunmada çok iyi başladı. Güçlü rakibine az sayı şansı veren temsilcimiz, ilk çeyreği 15-10 önde geçti.

İkinci çeyrekte iki ekip de hücum etkinliğini arttırdı. Bir ara farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 41-35 önde gitti.

Sarı-lacivertliler, ikinci yarıya da savunmada yüksek konsantrasyonla başladı. Çeyreğin devamında üst üste üçlükler bulan Madrid ekibi farkı eritti, final periyoduna 52-50 Fenerbahçe Beko üstünlüğüyle girildi.

İki ekibin de skorda öne geçtiği mücadelenin son dakikaları nefes kesti. Son hücumda uygun atışı bulan Fenerbahçe Beko, Shayok’la bu şansı değerlendiremedi ve sahadan 70-69 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo 11 sayıyla oynadı. Real Madrid’de ise Fabien Caseur 16 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

Bu sonucun ardından sarı lacivertliler 5’inci haftada 3’üncü mağlubiyetini aldı. İspanyol ekibi ise galibiyet sayısını 4’e yükseltti.

Salon: Wizink Center

Hakemler: Damir Javor (Slovenya), Anne Panther (Almanya), Milan Nedovic (Sırbistan)

Real Madrid: Huertel 10, Abalde 7, Hanga 6, Poirier 5, Yabusele 2, Williams 5, Causeur 16, Fernandez 6, Vukcevic, Alocen 8, Ndiaye 2, Taylor 3

Fenerbahçe Beko: De Colo 11, Henry 9 , Pierre 3, Vesely 10, Booker 6, Şehmus Hazer 4, Shayok 5, Melih Mahmutoğlu 7, Guduric, Polonara 9, Ahmet Düverioğlu 5

1. Periyot: 10-15

Devre: 35-41

3. Periyot: 50-52

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı