Fenerbahçe

Fenerbahçe, Antalya deplasmanında

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak mücadelede Kadir Sağlam düdük çalacak.

Mücadeleyi TRT Radyo 1’den naklen dinleyebilir, “Canlı Skor” farkıyla trtspor.com.tr’den anbean takip edebilirsiniz…

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen aranın ardından ilk maçında konuk olduğu Trabzonspor’a 2-0 yenilerek liderliği Galatasaray’a bırakan Fenerbahçe, 16. hafta mücadelesinde ise evinde Atakaş Hatayspor’u 4-0 mağlup ederek 2 maç aranın ardından 3 puana kavuştu.

Fenerbahçe, ligde 15 maç sonunda aldığı 32 puanla lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Sarı-lacivertliler, hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisine, zorlu deplasmanda alacağı 3 puanın moraliyle çıkmak istiyor. 

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Enner Valencia ile uzun dönemli sakatlıktan dönen Nazım Sangare ve Luan Peres, kamp kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo ise kart sınırında… Bu oyuncular, Antalyaspor maçında kart görmeleri halinde, Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Fraport-Tav Antalyaspor ise ligde 16 puanla 14’üncü sırada yer alıyor. Son 2 lig maçından mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe karşısında alacağı 3 puanla yeniden çıkışa geçmek istiyor. Fraport Tav Antalyaspor’da sakatlığı bulunan N’Dao, Nakajima ve Ghacha Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı