Süper Lig

Eyüpspor, Fredy’i transfer etti

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Eyüpspor’a hoş geldin Fredy Ribeiro” denilerek, eflatun-sarılıların, son olarak Bitexen Antalyaspor forması giyen Fredy Ribeiro’yu renklerine bağladığı aktarıldı.

Söz konusu paylaşımda Ribeiro’nun, “Burada olduğum için çok mutluyum. Kulübün yaşayacağı başarılara katkı sağlamak istiyorum. Taraftarı mutlu etmek istiyorum ama her şeyden önce Eyüpspor formasını layığıyla terletmek istiyorum. Umarım bu sezonun sonunda hep birlikte çok mutlu oluruz.” şeklindeki ifadelerine de yer verildi.

Bitexen Antalyaspor’dan Fredy’e teşekkür

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor, Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor’a transfer olan Angolalı orta saha oyuncusu Fredy Ribeiro için paylaşımda bulundu.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda, “Yolun açık olsun Fredy. Süper Lig’de 1000. ve 1100. gollerimizi atan ve özverisiyle kulübümüzün efsaneleri arasına adını yazdıran Fredy’e teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz.” ifadesi kullanıldı.

Ayrıca, Fredy’in Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, teknik ekip ve futbolcularla vedalaştığı fotoğraflara yer verildi.

2018-2019 sezonunda Antalyaspor’a transfer olan Fredy, bugüne kadar kırmızı-beyazlı formayla 153 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 23 gol kaydetti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı