Biyografi

Eyüp Akcan

Eyüp Akcan hakkında merak edilen futbol kariyeri. Peki aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kaç yaşında? hangi takımlarda forma giydi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

2002 yılının Şubat ayında dünyaya gelen genç futbolcu İstanbul doğumludur. Boyu 1.68 cm, burcu ise kova’dır. Orta sahanın ortasında 10 numara pozisyonunun yanı sıra zaman zaman ön libero olarak da görev yapmaktadır. Maalesef henüz tüm araştırmalarımıza rağmen baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

Futbol hayatına İstanbul Amatör takımlarından, Güneşli Bağcılar semtinde bulunan Hız Yayınları Marmara Spor takımı ile adım atmıştır. İlk kez filiz lisansı Hız Yayınları Marmara Spor takımı tarafından 17 Mayıs 2013 tarihinde çıkarılmıştır. 22 Eylül 2016 tarihinde ise Fenerbahçe alt yapısına transfer olmuştur. Fenerbahçe U16, U19 ve U21 takımlarında forma giyen genç futbolcu başarılı performansı ile A Takım kadrosuna kadar yükselmeyi başarmıştır.

İlk kez Fenerbahçe A Takım formasını 24 Kasım 2020 tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı olan Sivas Belediye Spor takımına karşı giymiştir. Forma şansını Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut tarafından yakalamıştır.

Eyüp Akcan bugüne kadar Türkiye U18 ve Türkiye U19 Milli takım kadrolarında yer almıştır. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 50 Bin Euro civarındadır. Resmi instagram hesabını eyup.akcn ismi ile kullanmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı