Süper Lig

Ertuğrul Doğan: Abdülkadir kendine kulüp bakıyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Puan kayıplarına işaret eden Doğan, “Alınan sonuçlardan memnun değiliz. Bu sonuçları biz de hocamız da kabullenmiyoruz; ancak hedefe ulaşmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Trabzonspor ekonomik istikrarını sürdürmek zorunda, kulübü ekonomik olarak uçuruma atmayacağım” diyen Ertuğrul Doğan, Trabzonspor formasına aşık oyuncularla yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Doğan, ilerleyen süreçte Trabzonspor kadrosunda ciddi bir değişim yaşanacağını belirterek, hem genç ve potansiyelli hem de yıldız transferle karma bir yapı oluşturmayı planladıklarını kaydetti.

Trabzonspor başkanı, temasta oldukları oyuncuların bedelini istedikleri seviyeye getirdiklerinde transferleri noktalayacaklarını da söyledi.
Ertuğrul Doğan, “Sağ bek, 2 orta saha ve santrfor konumuz var. Scout ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. 2-3 oyuncuyla ilgili rakamsal konuları konuşuyoruz” dedi.

Ertuğrul Doğan, kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür’ün durumunun henüz netlik kazanmadığını ifade etti.

Doğan, “Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini söyledi. Kendine kulüp bakıyor. Kulüp menfaatlerine uygun bir teklif getirirse ayrılacak. Şu ana kadar kulüp menfaatine yakın tekliflere kendisi sıcak bakmadı. Dolayısıyla şu an konu ortada” dedi.

Ertuğrul Doğan, hayalinin bordo mavili kulüple şampiyonluk yaşamak olduğunu da belirtti. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı