Süper Lig

Erkan Süer: Galatasaray’a formayı almaya geliyorum

Galatasaray’dan geçen sezon Turgutluspor’da kiralık oynayan Erkan Süer, Ümit Milli Takım’ın 2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri öncesinde 2 Haziran Çarşamba günü Ukrayna ile oynayacağı özel maç öncesinde Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Ümit Milli Takım ortamını özlediğini vurgulayan Süer, “Tekrar burada olduğum için mutluyum. Uzun süre buraya gelemedik. Ümit Milli Takım özleniyor. İnşallah devamı gelecek” dedi. Gelecek yıl Galatasaray formasını sırtına geçirmek istediğini kaydeden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Galatasaray’a ilk geldiğimde de hazırdım. O gün de formayı almaya geliyordum, şimdi de formayı almaya geliyorum. Allah nasip ederse yeni yönetimimizle, Fatih hocamızla devam edersek forma şansı bulacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Galatasaray’da yapacağım çok iş var”

Sarı-kırmızılı takımda yapacağı çok iş olduğunu belirten Süer, “Galatasaray’da ilk hedefim oynamak ve orayı hissetmek. Orada yapacağım çok iş olduğunu düşünüyorum. Daha çok emek vermek istiyorum. Sonra da tabii ki kulübüme para kazandırıp ülkemi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı