Diğer

En Popüler Oyun Uygulamaları Neler?

En Popüler Oyun Uygulamaları Neler?

Cep telefonu kullanımının artması ile birlikte oyun sektörü yavaş yavaş mobile doğru hareket ediyor. Sürekli olarak yeni oyunların piyasaya sürülmesi ile birlikte istediğiniz oyuna ulaşmakta zorluk yaşayabiliyorsunuz. Bunun en temel nedeni ise sürekli yeni oyun çıkması ve genellikle kullanıcıların zamanın az olmasıdır. Yine de bazı oyunlar diğerlerinden bir adım öne çıkmayı başarıyor. Bunlar kullanıcılar tarafından çok fazla indirilen ve popüler olmayı başaran oyunlar arasında yer alıyor.

Sizin için hazırladığımız indir.com adresini ziyaret ederek en popüler oyun uygulamalarından Winrar indir gibi pek çok farklı alternatif seçeneğe ulaşmanız mümkün olmaktadır. Günlük hayatta aktif olarak oynayabileceğiniz, günün sıkıcı etkilerinden kurtulabileceğiniz yüzlerce oyun alternatifine ulaşmak için sadece adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

En Popüler Oyunlar Hangileri

Sürekli olarak kullanıcıların indirdiği, rekabet içerisinde oldukları ve aktif bir şekilde oynadıkları bu oyunları detaylı bir şekilde sizin için listeledik. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve farklı oyun seçeneklerine göz atmak için kesinlikle doğru adreste olduğunuzu belirtmek istiyoruz. Sadece bir tık uzağınızda yer alan adresimizi ziyaret ederek en popüler oyun seçeneklerine son derece kısa sürede ulaşabilirsiniz.

PUBG Mobile

Türünün ilki olmasa da en popüleri olduğunu söyleyebiliriz. Uzunca bir süredir tüm dünyada en fazla kişi tarafından oynanan ve hayatta kalma amacıyla mücadele verilen PUBG Mobile, en az bilgisayar versiyonu kadar fazla insan tarafından oynanmaktadır. Son derece başarılı bir kurgusu olan oyunda aynı anda 100 kişinin sürekli daralan bir haritada verdikleri yaşam mücadelesi ön plana çıkmaktadır.

Okey

Senelerdir ülkemizde en çok seviyen batak oyunu tabii ki listenin ikinci sırasında yer alıyor. Klasik ve 101 okey oyunları her daim bizim yanımızda olmak için artık dijital ortamlarda yer alıyor. Sende mobil veya masaüstü cihazına okey indir, en iyi oyunculara karşı 7/24 aktif okey oyna.

Okey klasik ve 101 olmak üzere iki farklı varyasyona ayrılır. Klasik okey oynarken doğru dizilim ile toplam 14 taşı ilk tamamlayan kazanmaktadır. 101 okey ise dizilimler sonucunda 101 puana ulaşılarak oyun açılır ve en düşük puan ile oyun bitirilmeye çalışılır.

Subway Surfers

Mobil oyun dünyasının bir diğer sevilen oyunu…

Bu oyun da tren raylarında engellere çarpmadan ilerlemeye çalışan bir karaktere hayat veriyoruz. Tek kişi tarafından oynanan Subway Surfers yıllar içerisinde sürekli olarak güncellenen ve konsept değişikliğine giden oldukça başarılı bir oyun olarak dikkatleri çekiyor.

Brawl Stars

Nispeten diğer örneklerine göre yeni bir oyun olsa da popülerlikte oldukça yüksek noktalarda yer aldığını söyleyebiliriz. Supercell tarafından geliştirilen bu oyunda diğer oyuncularla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Son derece başarılı grafiklere sahip olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

Candy Crush Saga

Televizyon haberlerine kadar çıkan bir dönemi kasıp kavuran Candy Crush oyunu hala popülerliğini koruyor. Onu bu kadar popüler yapan şeyin altında yatan nedeni araştıran pek çok araştırma ve bilimsel çalışmada bulunuyor. Temelde aynı renge sahip üç şekeri eşleştirerek turu geçmeye çalıştığımız basit bir oyun olarak ön plana çıksa da son derece başarılı grafikleri insanları rahatlatıyor ve zaman geçirmek için pek çok kullanıcı tarafından oynanıyor.

Batak

Popülerliği ile dikkatleri çeken oyunlarımızdan birisi ise tabii ki batak. Temelde oyun başlamadan önce kazanacağı el sayısını hesaplayarak oynanır. Artık telefonlarımıza da gelmiş olan batak sayesinde her yerde bu deneyimi yaşayabiliyoruz. Hemen batak indir ile online olarak arkadaşlarınızla beraber batak oynayabilirsiniz.

Tüm bu uygulamaların dışında adresimizde sürekli olarak güncel şeklinde yayınladığımız popüler oyunlara göz atabilirsiniz. Daha fazlasına ulaşmak ve detaylı bilgi sahibi olmak için adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı