Süper Lig

“En değerli oyuncu olmak gurur veriyor”

Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır, basın toplantısı düzenledi. Birçok konuda merak edilenleri yanıtlayan Çakır’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde…

“Eddie hoca gerçekten iyi bir insan. Taktik bilgisine de güveniyoruz. Biz saha içine odaklıyız. Yeni bir takımız, adaptasyon süreci sancılı geçiyor. Daha çok erken. Henüz ekim ayındayız. Geçen sene yaptıklarımız da ortada. Kendimize güveniyoruz” 

“Türk Milli Takımı için iyi kalecilerin olması çok iyi. Çok da iyi kalecilerimiz var. Ben, Milli Takım’a nasıl yardımcı olabilirim, onu düşünüyorum. En değerli oyuncu olmak bana gurur veriyor. İnşallah performansımı artırarak devam ederim. Baba olmak da çok güzel bir duygu ama maç sırasında baba olduğum aklıma gelmiyor. Maçtan sonra düşünüyorum onu.”

“Geçen senenin genelinde çok iyi performans sergiledik. Pandemiden sonra ise kendimizi çok iyi hazırlanamadık, çünkü fırsat olmadı. Bence en önemli etken taraftarsız olmasıydı.”

“Bu sene için de daha yeni bir takımız, kaliteli oyuncularımız, kaliteli insanlarımız var. Takımın kaptanlarından biri olarak söylüyorum, onların adaptasyon sürecini kısaltmak istiyoruz. Şu an yorum yapmak için çok erken. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Trabzonspor her maçını kazanmak için çıkar. Bu sene de öyle olacak.” 

“Trabzonspor’un bir mali beklentisi vardı. Bu mali beklenti karşılandığı takdirde Avrupa’ya transferim gerçekleşirdi. Ben Avrupa’da ülkemi temsil etmek isterim ama birinci sıramda değildi. İleride tabii ki böyle bir şey istiyorum.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı