Süper Lig

En büyük hayali İngiltere

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonunun ‘Tam Saha’ dergisine konuştu.

19 yaşındaki oyuncu, “8 Nisan 2019 tarihinde Çaykur Rizespor’u deplasmanda 7-2 yenmiştik. O karşılaşmada ilk kez Süper Lig’de forma giymiştim. Bana şans verdiği için Şenol Güneş hocama çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın geçen sezon 6 lig maçında kendine forma verdiğini hatırlatan Rıdvan, “Kendimi yavaş yavaş kanıtlıyorum. Formayı alıp, bırakmamak gibi bir hayalim var. Kim gelirse gelsin Beşiktaş’ta formayı bırakmak istemiyorum” dedi.

Yeniden zirveye oynayacaklarına inandığının altını çizen Rıdvan, “Şu anda takım olarak tam adapte olmuş değiliz. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

Yurt dışında oynamayı hayal ettiğini söyleyen 19 yaşındaki futbolcu, “İngiltere’de oynamak en büyük hayalim. Ama İngiltere’ye gidip yedek oturacağıma, başka bir takımda oynayıp, sonra İngiltere’ye gidebilirim” açıklamasını yaptı.

Geçen sezon Caner Erkin’den çok şey öğrendiğini ifade eden Rıdvan, “Caner abi ile aramız çok iyiydi. O, Türkiye’ye gelmiş en iyi sol beklerden biri, belki de en iyisidir. Türkiye’de Caner Erkin’i yurt dışında ise Marcelo’yu çok beğeniyorum” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı