Futbol

Emre Kocadağ TRT SPOR’a konuştu

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, TRT SPOR’a özel açıklamalarda bulundu. Kocadağ, ” Hakemlerin kararları her hafta değişiyor” şeklinde konuştu. 

Kocadağ açıklamalarında şunları ifade etti. 

“Hafta içi hocamızın açıklamalarından sonra açıklama yaptık. Bu açıklamada da belirttiğimiz üzere başkanımızın da bu konuda yaptığı daha önce açıklamalar var. Genç hakemlerle alakalı ‘destekliyorum” şeklinde. 

Biz kulüp olarak genç hakemlerin görev almasında bir sakınca görmediğimizi ve desteklenmesi gerektiğini belirttik. 

VAR sisteminin futbolun geleceği ile alakalı doğru kullanıldığı takdirde yine VAR sistemini de desteklediğimizi açıkladık. Burada VAR’ın kurulma amacının ‘neden başlandığı’ bunu sorgulamak lazım. Burada saha içindeki adaleti sağlamakla alakalı VAR sistemine ihtiyaç duyuldu. O dönem Beşiktaş gibi hakem hatalarından yıllarca  muzdarip olmuş bir kulüp olarak bir bütün spor kamuoyu gibi destek olduk. 

Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki her hafta değişen ve birbirini tutmayan kararlarla VAR sistemi tartışmalı hale geldi. Son üç haftadır özellikle bizim aleyhimize olan hiçbir kararda VAR tarafından uyarılma ve bir düzeltilme olmadı. Bu hafta hocamızın bu isyanı da bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Hakemlerin kararları her hafta değişiyor”

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı