Futbol

Dursun Özbek’ten Hakim Ziyech ve Tete yanıtı

Dursun Özbek, Galatasaray ile SIXT arasında yapılan futbol A takımı ana sponsorluk anlaşmasının imza töreninde transfere ilişkin açıklamalarda bulundu.

 “Tete’de bir problem veya risk görmedik”

Dursun Özbek, Brezilyalı futbolcu Tete’nin transferinde herhangi bir sorun yaşamayacaklarını söyledi.

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini feshettikten sonra kadroya katılan Tete’nin durumuyla ilgili Özbek, “Bu konuda başından beri uluslararası hukukçulardan da yorumlar alarak transferi gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu transferde herhangi bir problem veya risk görmedik. Tete bizim oyuncumuz. Kısa sürede takıma katılacaktır.” şeklinde görüş belirtti.

“Hakim Ziyech olayını Erden bey takip ediyor”

Özbek, Chelsea’de forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech ile ilgili soru üzerine, “Erden bey (Erden Timur) olayı takip ediyor. Konuyla ilgili bir görüşmeye gitti. Olay çok taze. Detayını bilmiyorum.” dedi.

“Gruplara da kalacağız”

Dursun Özbek, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacakları iddiasında bulundu.

Yapılan yıldız transferlerinin UEFA Şampiyonlar Ligi’nden gelecek parayla ilgisi olmadığını aktaran Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Galatasaray’ın bu sezonki planlamasında ana hedefimiz UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Oradan gelecek çok büyük miktar para var. Ancak biz planlama yaparken Şampiyonlar Ligi’nden gelecek paranın üzerinde durmadık. Galatasaray’ın ait olduğu yer Şampiyonlar Ligi. Bize yakışan yer orası. Avrupalı rakiplerimiz de böyle söylüyor. Galatasaraysız Şampiyonlar Ligi pek sevilmiyor. Yaptığımız planlamada Şampiyonlar Ligi gelirleri dikkate alınmadı. Galatasaray tarihindeki en yüksek seviyeli sponsorluk anlaşmalarını yapıyoruz. Yıldız transferi, Galatasaray’a yakışan oyuncuların alınması, gruplara kalıp kalmamamızla ilgili değil. Gerekeni her halükarda yapıyoruz. Taraftarımız merak etmesin. Ayrıca gruplara da kalacağız.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı