Galatasaray

Domenec Torrent: Her maça kazanmak için çıkarız

İspanyol teknik adam, Pep Guardiola ile sürekli irtibat halinde olduklarını, ”Hayatımız hakkında da, futbol hakkında da konuşuyoruz. dedi.

”Biz her maça kazanmak için çıkarız”

 “Başlangıçta bir alışma süreci geçirmek gerekiyor. Bazı değişiklikler yaptık, yeni konseptler getirdik. Bunların uygulanması için de zaman lazımdı. İlk geldiğimizde 7 günde 3 maça çıktık. Zor bir dönemde gelmiştik. Benim oyun anlayışım üzerinden düşünecek olursak, takım birçok açıdan kendini geliştirdi. Neredeyse 2 maçta da 100’er dakika taktiksel ve fiziksel olarak takım kendini gösterdi, gelişti. Galatasaray’ın armasındaki 4 yıldızın bir anlamı var. Biz her maça kazanmak için çıkarız. Konyaspor’un oyununu beğeniyorum. Beni etkiliyorlar. Ligde ikinci sırada olmaları rastlantı değil. Dün izlediğim bir maçları vardı. 5-1 kaybettiler. O maçın sonucu kesinlikle tam tersi olmalıydı.”

”Dışarıdan bakan insanlar sonuca göre konuşur”

“Benim için vazgeçilmez bir stil: Hep birlikte hücum, hem birlikte savunma, hemen 5 saniye içinde topu geri kazanma! Hakikaten inandığım oyun stili. 15-20 yılımı verdim bu stile, inanıyorum. Pep ile birlikte ve kendi başıma yönettiğim takımlarda bunu kullandım. Dışarıdan bakan insanlar sonuca göre konuşur. Beraberliği daha kötü yorumlayabilirlerdi. Benim için en önemli şey nasıl kazandığımız ve bunu nasıl tekrar edebileceğimiz.”

”Oyuncularımız çok kaliteli”

“Ben oyuncularımızdan çok memnunum. Daha iyi oyunculara ihtiyacımız var demiyorum. Oyuncularımız zaten çok kaliteli. Farklı özellikleri olan oyunculara ihtiyaç olabiliyor bazen. Nando’nun sadece saha içinde değil, her yerde bu takım için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Nando aynı zamanda Inaki’ye de çok yardımcı oluyor, kulübü tanıması ve kendini rahat hissetmesi açısından.”

”Guardiola ile sürekli irtibat halindeyiz”

”Pep Guardiola’nın da Manchester City ile mücadeleleri var. Maçları izlemiyordur. Pep Guardiola ile çok yakın bir ilişkim var. O benim dostum. Sürekli irtibat halindeyiz. Hayatımız hakkında da, futbol hakkında da konuşuyoruz. Manchester City ile Galatasaray maç yapabilir. Hem kulüpler için iyi olur, hem de onlar bu güzel şehri görür. Bu çok güzel olur.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı