Biyografi

Doğucan Haspolat

Doğucan Haspolat Trabzonspor ile anlaşma sağladı. Genç futbolcu kaç yaşında? nereli? hangi takımlarda forma giydi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Hakkında Detaylı Bilgiler:

Doğucan Haspolat profesyonel futbol kariyerine Trabzonspor takımında devam ediyor. 2000 yılının Şubat ayında Hollanda’nın Rotterdam Şehrinde dünyaya gelmiştir.

Başarılı futbolcu futbol kariyerine Hollanda da Excelsior takımı alt yapısında başlamışır. 13 Ocak 2020 tarihinde ise Kasımpaşa takımında transfer olmuştur. 1 Temmuz 2022 tarihinde ise Kasımpaşa takımından Trabzonspor takımına transferi gerçekleşmiştir. Trabzonspor bu transfer için 2.00 mil. € imza ve 1.20 mil. € bonservis bedeli ödemiştir. Transferi özellikle Abdullah Avcı‘nın istediği belirtilmiştir.

Doğucan Haspolat aslen Ardahan Göle’lidir. Anne ve babası ailesi ilgili henüz bilgi bulunmuyor.

Doğucan Haspolat’ın boyu 1.77 cm, yaşı ise 22. Doğum yeri Hollanda, doğum tarihi 11 Şubat 2000, burcu ise kova’dır.

Resmi instagram hesabını @dogucanhaspolat kullanıcı ismi ile kullanmakta. Kasımpaşa takımından ayrılırken Kasımpaşa Camiası ile ilgili instagram hesabından şu paylaşımı yapmıştır.

“Ülkeme döndüğüm günden beri beni evimde hissettiren, desteğini esirgemeyen büyük Kasımpaşa camiasına veda ediyorum. Üzerimde büyük emeği olan başta başkanımıza, teknik ekibimize ve tüm personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel kulübü ve burada yaşadıklarımı asla unutmayacağım.”

Milli takım kariyeri:

Orta sahanın ortasında dinamo görevi gören Haspolat daha önce Hollanda U17 ve U18 Milli takım formasını da giymiştir.

Türkiye U21 (5 maç)
Hollanda U18 (6 maç 1)
Hollanda U17 (14 maç)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı