Süper Lig

Doğan Alemdar TRT SPOR’a konuştu

Hes Kablo Kayserispor’un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar, maçın ardından TRT SPOR Muhabiri Barış Yurduseven’in sorularını yanıtladı.

????”Buradan 1 puan ile ayrıldığımız için mutluyuz”
????”Hedefimiz mücadele ederek ligde kalmak”

Hes Kablo Kayserispor’un genç kalecisi Doğan Alemdar, @trtspor‘a özel açıklamalarda bulundu. pic.twitter.com/zGoJhb3Q7c

“Öne geçtik. İlk yarıyı gol yemeden kapatsak belki maç daha farklı bir skorla bitebilirdi” diyen genç eldiven, Trabzonspor’u tebrik ederim. Çok iyi bir takım, çok iyi mücadele ettiler. Buradan bir puanla ayrıldık, mutluyuz. Bir puana ligde bizim ihtiyacımız vardı. İnşallah takımımızı ligde tutmayı istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Mücadele etmemiz lazım”

Genç file bekçisi, Abdullah Avcı, Uğurcan ve Bakasetas’ın kendisini tebrik etmesinin hatırlatılması üzerine, “Maç sonunda böyle duygular olması, iki takımın da birbirini tebrik etmesi güzel. İnşallah ilerisi için ligde kalmayı hedefliyoruz. Mücadele etmemiz lazım. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bunu sahaya yansıtıyorlar. Hocamız da bize başka bir hava kattı.” dedi.

“Hamza hocama şans verdiği için teşekkür ediyorum”

Kayserispor’un 31 yaşındaki Rumen kalecisi Silviu Lung ile ilgili de konuşan Doğan, “Lung’dan çok şey öğrendim ilk yarıda… Bir sene öncesinde de Hakan ağabey bana çok yardımcı oldu. Ona da çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kayserispor adına daha iyi yerlere geleceğiz. Bu şansı bana tanıdığı için de hocama teşekkür ediyorum. Ekipteki herkes birbirinden güzel insanlar…” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı