Futbol

Dilmen: Galatasaray’ın santrfor alması lazım

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR’da yayınlanan “%100 Futbol” programında Galatasaray’ın 2-0’lık Fraport TAV Antalyaspor galibiyetini analiz etti. 

“Galatasaray, ikinci yarının lideri olmak isteyecektir”

Sarı-kırmızılı ekibin performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, “Şampiyonluk şansı olmadığını düşündüğüm Galatasaray, ikinci yarının lideri olmak isteyecektir. Üç büyüklerin hedefi ikinci yarının lideri olmak olacak. Ben, Trabzonspor’u geçeceklerini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“Lider Feghouli…”

Feghouli’nin sarı kırmızılı takımın lideri olabilecek tek oyuncu olduğunu savunan Dilmen, “Ben olsam Feghouli kötü de oynasa kalan tüm maçlarda görev veririm” diye konuştu. 

“Ben Kerem’in yerinde olsam Fransa ve İtalya’ya gitmem”

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın 2. golünü atan genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’ya transfer olma ihtimali ile ilgili olarak, “Kerem biraz daha olgun oyuncu olmaya ihtiyacı var. En olgun dönemleri 24 yaşından sonra başlar. Gideceği lig de önemli. Ben Fransa ve İtalya’ya gitmem. İngiltere ve İspanya olabilir ama şimdi değil. Biraz daha Galatasaray’da tecrübe kazanması lazım” dedi.

“Yusuf Yazıcı, Türkiye’ye dönmesin…”

Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın devre arasında Galatasaray’a transfer olacağı iddialarına da değinen Rıdvan Dilmen, “Yusuf Yazıcı, Türkiye’ye dönmesin. Ancak dönerse Trabzonspor’a döner. Yusuf, Avrupa’da devam etsin” şeklinde konuştu.

“Galatasaray’ın santrfor alması şart”

Dilmen, Galatasaray’ın acil olarak devre arasında santrfor alması gerektiğini ifade ederek, “Diagne’nin ne zaman döneceği belli değil. Mustafa Muhammed, Mısır’la Afrika Kupası’nda yarı final falan yapsa bayağı bir zaman olacak. Hem Muhammed hem Feghouli yok Galatasaray’da Afrika Kupası yüzünden, eyvah.” dedi.

“Nihat Özdemir’e mesaj attım”

Rıdvan Dilmen, hakem Fırat Aydınus’la ilgili olarak, şunları dile getirdi:

“Türkiye’nin bence en büyük hakemi Fırat Aydınus, hata yaptı penaltıda. VAR hakemi, orta hakemi çağırdığı anda gitmeme ihtimali sıfır. Nereden çıktıysa Aydınus’u VAR çağırmış, gitmemiş. Dünyanın en büyük yalanı. Beşiktaş gibi bir camianın, manipüle etmemesi lazım….Sabah, Nihat Özdemir’e mesaj attım. ‘VAR kayıtlarını dinleyin, Fırat Aydınus ‘Gelmem’ dedi mi diye bakın’ dedim.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı